Natasa, barbatii si psihanalistul-Natasa Alina Culea

Natasa,barbatii si psihanalistul este prima carte scrisa de autoarea Natasa Alina Culea insa pentru mine a fost a doua .Sincera sa fiu nu regret ca am citit aceasta carte,deoarece am avut acces la unele informatii si imi place foarte mult stilul autoarei.

Recomand cu drag aceasta carte,insa trebuie citita la timpul ei deoarece nu e chiar atat de simplu de inteles precum pare.

In acest roman o intalnim pe Natasa o tipa care adora aventurile,dar este si stapana pe sine uneori mai are ghinionul de a fi atrasa de niste barbati ipocriti.Insa imi place acest tip de femeie care are un mister aparte,care nu se multumeste cu anumite chestii,care vrea chiar totul,dar este cam periculos pentru astfel de persoane temperamentale.

Finalul cartii te surprinde cu toate ca sunt doar niste povesti esuate pe parcursul ei,este o lecatura care in urma ei se nasc foarte multe intrebari.

Natasa-Alina-Culea__Natasa-barbatii-si-psihanalistul__606-716-149-6-785334271286.jpg

Prezentare

Natasa, protagonista romanului Natasa, barbatii si psihanalistul este o tanara atragatoare si directa. Nu avem de-a face cu un personaj feminin placid si resemnat, ci cu o femeie curajoasa care priveste infrangerile cu umor, care se autoironizeaza si intra in bucluc cu naturalete, un personaj de o sinceritate de nestavilit. Cartea abordeaza subiecte controversate: sex, psihanaliza, prototipul femeii independente si relatiile contemporane dintre barbati si femei. Scriitoarea, Natasa Alina Culea, te invita la o lectura surprinzatoare!

Produs publicat in 2014 de ePublishers
Data aparitiei: Decembrie 2014
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 216

2 comentarii la &8222;Natasa, barbatii si psihanalistul-Natasa Alina Culea&8221;

Lasă un comentariu