Pragul I-II de Doina Roman

Sa spun drept aceste doua volume m-au lasat pe spate in sensul bun.

In roman apar foarte multe schimbari: spatiale,morale pe langa aceste neobisnuite situatii Pragul este ca o spovedanie din punctul meu de vedere pentru ca romanul in sine este format din dorinte,visuri si multe altele iar spre sfarsit am descoperit ca totul se bazeaza pe supravietuire,realitate dar si la aflarea adevarului.

Autoarea Doina Roman are o scriere foarte bine conturata, deoarece a reusit sa ma duca in lumea aceea plina de mister traind alaturi de personaje.

Este o carte cu prea multa actiunea alerta , prea mult suspans, te trezesti intr-o lume ciudata aruncat acolo in file de unu singur, o sa-ti pui foarte  multe semne de intrebare gandeste-te ca exista un consiliu care face totul pentru a apara populatia alcatuita din clanuri,de invazia emigrantilor, iar pacea este temporara si se lasa cu varsare de sange.

Pe langa aceste probleme exista si o iubire imposibila dintre doi indragostiti Lia si Crius, care nu se regasesc in aceasta lume haotica doar pentru cateva clipe…

Recomand cu drag aceste carticele si ii multumesc mult autoarei ,in aceast Prag totul se poate schimba intr-o clipa.Lumea aceasta are foarte multe infatisari, foarte multe intorsaturi, ti-ar placea sa traiesti intens alaturi de persoanje, sa incerci sa te ascunzi, sa plangi ?

Trebuie sa o citesti. 🙂

Pragul – Doina Roman

Prezentare

„Personajele Doinei Roman sunt naturale. Replicile, actiunile, interactiunile dintre acestea nu lasa a se ghici nicio fortare, in afara dramatismului reclamat de catre naratiunea insasi.

A debuta cu un fantasy in Romania, in 2014, pare a fi un demers riscant luand in considerare piata in continua descrestere a acestei specii literare, insa Pragul Doinei Roman poate reusi. Are toate ingredientele unui fantasy autentic, piperat, in care dragostea si ura, realul si irealul, posibilul si imposibilul, umanul si animalul se imbina intr-o poveste ireprosabila, ludic-vizionara si lucid-intelectuala deopotriva, sensibila si neprognozabila, in care destine si false proiectii ale acelor destine se impletesc intr-o tesatura narativa de exceptie.“ – Cosmin Perta

pragul_1_fullsize

Produs publicat in 2014 de Tracus Arte
Format: 130×200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 280

Pragul Vol.2: Umbra Martor

Cu har si haz, Doina Roman creeaza lumi fantastice futuriste – populate de personaje pitoresti si picaresti – imbinand umorul cu aventura, extravagantul cu ineditul.

Oliviu Craznic

904187

 

An aparitie: 2015 Autor: Doina Roman Categoria: Literatura Romana

 Editura: TRACUS ARTE  Nr. pagini: 328

http://www.libris.ro/pachet-pragul-vol-1-2-doina-roman-TRA978-606-664-493-8–p980552.html

Un comentariu la &8222;Pragul I-II de Doina Roman&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s